Tervetuloa

Optikko- ja silmälääkäripalvelut Lauttasaaressa


Silmälääkäri ja Silmäkirurgipalvelut

Silmätautien lääke- ja kirurgiset hoidot. Lauttasaaren Silmälääkärikeskus.

Lue lisää »


Optikko- ja 
Optometristipalvelut

Tutustu näönhuoltopalveluihimme ja valitse yksilöllisesti sinulle soveltuva näönhuollon palvelupaketti.

Lue lisää »


Kuvantamis- ja Silmälaboratoriotutkimukset

Monipuoliset kuvantamis- ja
silmälaboratoriopalvelut

Lue lisää »


Lauttaoptiikka

Liikkeemme on yksityinen perheyritys, jossa tarjoamme ammattitaitoista näönhuoltopalvelua jo sukumme kolmannessa polvessa. Löydät saman katon alta kaikki optisen alan palvelut. Voit varata vastaanottoajan optikolle, optometristille, silmätautien erikoislääkärille tai silmäkirurgille.

Myymälämme ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua kaikissa näkemiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme laajamittaista ja kansainvälistä osaamista sekä laadukkaan tuotevalikoiman.

Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä Lauttasaaren sillan tuntumassa. Bussipysäkit ovat suoraan talon edessä ja kiinteistöllä on asiakaspaikoituksia.

Suomessa edelläkävijänä jo kolmessa sukupolvessa

  • Suomen ensimmäisenä laillistettu optikko aloitti sukumme jo kolmannessa polvessa toimivat näönhuoltopalvelut.


  • Lautta Optiikan 25 vuotta sitten perustanut optikko on suorittanut harvinaisen optikon Mestaritutkinnon.


  • Suomen ensimmäinen optikkoliike, jolle Etelä-Suomen Lääninhallitus myönsi luvat yksityisten terveydenhuoltopalveluiden tuottamiseen; näöntutkimukset, kuvantamistutkimukset ja silmälaboratoriotoiminta.


  • Suomen ensimmäinen optikkoliike, jossa toimiva henkilö on valmistunut Kliinisen Optometrian Maisteriksi (MSc) ja Biolääketieteen Tohtoriksi (PhD) USA:ssa. Suomen ensimmäinen Optometristi, jolle Valvira on myöntänyt Pro-auctore lääkkeenmääräämisoikeuden ja jonka Suomen Lääketieteen Eettinen Lautakunta hyväksyi toimimaan vastaavana tutkijana Suomessa tehdyissä kliinisissä potilastutkimuksissa.